De Derckx methode.

Uw onderneming groeit en u bent toe aan nieuwe huisvesting. De eerste vraag welke dan bij u opkomt is of u moet gaan voor bestaande bouw danwel nieuwbouw?

Als u kiest voor nieuwbouw, is de volgende vraag: Waar moet ik beginnen? Derckx begrijpt dit als geen ander en levert u daarom een one-stop shopping oplossing voor uw vraagstuk.

Na een kennismakingsgesprek zullen wij uw huisvestingswensen, binnen slechts enkele weken, vertalen naar een kosteloos ontwerp. Daarnaast kunnen wij u, middels de in eigen huis ontwikkelde software, direct informeren omtrent het bijbehorende budget en planning, waarbij u in begrijpelijke bewoordingen zal worden geïnformeerd over de gekozen materialisatie en kosten van het ontwerp. Doordat Derckx ontwerp en bouw combineert levert u dit veel voordelen op.

Vanuit dit eerste ontwerp gaan wij samen met u de wensen verder finetunen om uit te komen op een volledig passend ontwerp en budget. Vanaf daar neemt Derckx u alle zorg uit handen. Wij zullen zorgen voor alle tekeningen en onderzoeken welke benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag, eventuele subsidiemogelijkheden zullen daarbij meegenomen en Derckx zorgt er voor dat alle benodigde stukken hiertoe zullen worden ingediend bij de instanties.

Prijsbepaling nieuwbouw
In de tussentijd dat de vergunning wordt beoordeeld zullen wij samen met u overgaan tot de bepaling van de definitieve prijs. Ook hier zult u geconfronteerd worden met de kracht van de Derckx formule. Wij bieden u namelijk volledige transparantie aangaande de prijsopbouw. Nadat wij de marge zijn overeengekomen welke we hanteren voor het plan zullen wij samen met u de definitieve prijs gaan opstellen.

Door de door Derckx geprefereerde methodiek van prefab-bouwen, kan Derckx op een zeer duurzame manier bouwen. Derckx zal daarbij zorgdragen voor de fundering, de productie en montage van de staalconstructie en de montage van de dak- en wandbeplatingen. Voor alle in te kopen onderdelen werken wij met preferred-suppliers. Voor ieder onderdeel (denk aan grondwerk, vloeren, dakbedekking, leveranciers beplating, kozijnen, deuren, installaties etc etc) hebben wij 2 tot 3 leveranciers geselecteerd. Het staat u daarbij vrij om zelf ook leveranciers aan te dragen. Gezamenlijk komen we zo tot een leverancierslijst voor alle onderdelen waarna Derckx de prijzen zal gaan opvragen bij de betreffende leveranciers en deze zal spiegelen op gelijkheid.

Samen met u maken wij vervolgens een keuze uit de leveranciers aan de hand van de ontvangen aanbiedingen. U heeft zodoende gegarandeerd de beste markt prijs voor het voorliggend ontwerp en alle inkoopvoordelen welke in dit proces behaald kunnen worden komen aan u toe. Het verdien model van Derckx is er niet op gebaseerd dat wij een extra marge maken door de inkoop. Dit voordeel is voor onze opdrachtgever.

Als de definitieve prijs zo op compleet transparante wijze tot stand is gekomen zullen wij deze totaalprijs vastleggen in een aannemingsovereenkomst. Als de specs van het plan niet worden veranderd bent u er vanaf dat moment ook verzekerd van dat er geen meerwerk zal worden gedeclareerd.

Waar zit het addertje ?

Welkom bij Derckx. . . er is geen addertje. Doordat wij ontwerp en bouw combineren weten wij exact hoe we het gebouw moeten realiseren. Daardoor kunnen we garanderen dat we de planning halen, er geen meerwerk zal zijn en u de beste prijs-/kwaliteits verhouding heeft voor uw pand.

Derckx doet het anders:

1. Ons ontwerp wordt direct vergezeld van een realistisch budget
2. Wij ontzorgen u het gehele traject
3. Complete transparantie in prijsopbouw
4. U kunt zelf partijen aandragen voor bepaalde onderdelen
5. Wij garanderen geen meerwerk