derckx

Over Derckx

Bouwers van bedrijfspanden zijn er in soorten en maten. Maar niemand bouwt zoals Derckx het aanpakt. Want bij Derckx doen we het echt anders. En vooral ook beter volgens onze opdrachtgevers. Allemaal ondernemers die stuk voor stuk even enthousiast zijn over onze aanpak en het resultaat.

Wij ontwerpen zelf. Dat is de eerste stap naar probleemloos bouwen.

Kort samengevat doet Derckx ‘het’ anders op een aantal hoofdpunten van de bouw. Zo ontwerpen wij zelf. Dat is overigens allerminst een verplichting maar het is wel een eerste stap naar probleemloos bouwen. Wij kennen de materie als geen ander en dus leiden onze ontwerpen nooit tot praktische problemen bij de bouw. Integendeel. Dat ontwerp is overigens vrijblijvend. Ten tweede kunnen en willen wij onze opdrachtgevers alle, maar dan ook echt alle, zorgen uit handen nemen. Van vergunningen tot en met eventuele (verkeers)voorzieningen op de bouwplaats en meer. We maken een compleet plan inclusief inzicht in de kosten.

Last but not least
Omdat wij idealiter alles verzorgen, maken we ook een compleet kostenoverzicht dat 100% transparant en inzichtelijk is. Als we het daarover eens zijn, staat de investering door de opdrachtgever op voorhand 100% vast. Of uw vraag (specificaties van het ontwerp) moet veranderen. In alle andere gevallen is onze offerte onze factuur. Maar onze unieke werkwijze heeft meer voordelen. Die zetten we hieronder graag kort op een rijtje. Neem contact op als u alles wilt weten. Het is echt meer dan de moeite waard.

Wij kennen geen meerwerk
Omdat nieuwe opdrachtgevers vaak nauwelijks kunnen of willen geloven hoe we het bouwen van bedrijfspanden aanpakken, hebben we een aantal wetten opgesteld. Wetten waar we ons aan houden. Zoals die over onze kosten. Wij kennen dus bijvoorbeeld geen meerwerk. Maar de belangrijkste is misschien wel wet nummer 1: We doen wat we beloven! Ons woord is… wet. Zo hebben we er negen. Die vindt u allemaal op deze website. We snappen het als u ons niet gelijk op ons woord geloofd. Maar onze opdrachtgevers zijn ondernemers, net als u. Slimme mannen en vrouwen die net als u bij aanvang hun reserves hadden. Die ondernemers zijn allemaal even enthousiast bij oplevering. Dus kijk naar een aantal van onze projecten en zie wat anderen over onze unieke aanpak zeggen.

De voordelen van onze werkwijze
Geen kosten voor het ontwerp. Wij ontwerpen en bouwen waardoor er oplossingen worden gekozen die beheersbaar en efficiënt zijn. Dat levert een kostenvoordeel op. Discussies tussen ontwerper en bouwer bestaan dus bij Derckx niet. Waar een architect precies voorschrijft hoe er moet worden uitgevoerd, vragen wij onze preferred suppliers om de best mogelijke oplossing. Zij worden dus aangesproken op hun expertise en voorkeur waardoor uw project ook voor alle onderdelen de beste prijs/kwaliteit verhouding krijgt en een gemotiveerde partij als leverancier.

Tot slot zijn we ook vaak goedkoper omdat: Wij kunnen leren van onze fouten waardoor details steeds beter doordacht zijn en efficiënter kunnen worden uitgevoerd. In het traditionele traject bedenkt de architect de details die door de aannemer braaf worden uitgevoerd. Zelfs als hij beter weet. Het leeuwendeel van de prijs van een bedrijfspand bestaat uit de staalconstructie. Een bouwkundige aannemer zal deze altijd inkopen en hier een marge overheen tellen. Omdat dit corebusiness van Derckx is, maken we deze zelf en betaalt de opdrachtgever (1x) minder marge.