Hoezo geen meerwerk

Inmiddels zal u duidelijk zijn dat we bij Derckx de zaken veelal anders aanpakken dan te doen gebruikelijk in de branche. Zo is onze prijsopbouw volledig transparant en bepaald u zelf welke onderaannemers en/of leveranciers we betrekken bij uw nieuwbouw.

Doordat we ontwerp en bouw combineren weten wij vooraf exact waar we aan toe zijn. Tel daarbij op dat wij vooraf het complete pand op de millimeter in 3D software uitwerken waardoor we bij de realisatie voor weinig verrassingen zullen komen te staan.

Door daarnaast ook nog eens de weersinvloeden te beperken door prefab te bouwen, is het eigenlijk helemaal niet zo een kunst om te garanderen dat er geen meerwerk zal zijn als de specs van het pand niet wijzigen.

Maar ja. . . dat is nog iets anders dan het garanderen. Want natuurlijk vergissen we ons bij Derckx ook wel eens in de duur van sommige werkzaamheden of sluipt er toch een kleine onvolmaaktheid in onze budgetten. Ook dan zal Derckx u laten zien dat we echt anders zijn en u niet vervelen met meerwerken.

Dat zijn de wetten van Derckx