Waar moet u beginnen bij nieuwbouw bedrijfspand?

Als u nieuwbouw bedrijfspand overweegt komt er veel op u af. Wat zou een geschikte kavel zijn, hoe moet uw pand er uit zien, wat zijn de stichtingskosten, welke vergunningen zijn er allemaal benodigd etc.

Derckx begrijpt dit als geen ander en levert u daarom een one-stop shopping oplossing voor uw vraagstuk.

Na een kennismakingsgesprek zullen wij uw huisvestingswensen, binnen slechts enkele weken, vertalen naar een kosteloos ontwerp. Desgewenst gaan wij voor u eerst op zoek naar een geschikte kavel om uw wensen op te realiseren.

Naast het ontwerp kunnen wij u, middels de in eigen huis ontwikkelde software, direct informeren omtrent het bijbehorende budget waarbij u in begrijpelijke bewoordingen zal worden geïnformeerd over de gekozen materialisatie en kosten van het ontwerp.

Vanuit dit eerste ontwerp gaan wij samen met u de wensen verder finetunen om uit te komen op een volledig passend ontwerp en budget.

Dat is een van de voordelen van een ontwerpende bouwer. Wij zullen gedurende het ontwerp rekening houden met uw budget. Wij zullen dus geen mooie doch irreële plannen aan u presenteren. Bij het ontwerp houden we rekening met de budget en planningseisen zoals ze er zijn waardoor een ontwerp van Derckx altijd aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Derckx neemt u alle zorg uit handen. Wij zullen zorgen voor alle tekeningen en onderzoeken welke benodigd zijn voor de vergunningsaanvraag en zullen al deze stukken indienen bij de gemeente.

U kunt zich dus richten op uw business terwijl Derckx u alle zorgen uit handen neemt omtrent de nieuwbouw. En ook voor het financiële plaatje, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Derckx heeft u volledige transparantie inzake prijsstelling en bepaalt u zelf mee welke leveranciers en onderaannemers er worden gekozen.